Mijn hart ligt bij het werken met kinderen. Als ik werk met beelddenkers en dyslectici, zie ik prachtige, creatieve en intelligente kinderen.

Heel vaak ervaren deze kinderen zichzelf niet zo, doordat zij op school tegen zoveel moeilijkheden aanlopen.  In mijn werk leer ik kinderen vaardigheden aan waardoor zij op school beter en met meer ontspanning kunnen functioneren en geef ik hen inzicht in hun kwaliteiten en hun leerstijl.

Mijn diepgevoelde wens is het kind te spiegelen wie het in wezen is: waardevol, uniek, op eigen wijze getalenteerd en competent. Zo hoop ik eraan bij te dragen dat kinderen met eigenwaarde en zelfvertrouwen in de wereld kunnen staan en tot volle bloei kunnen komen. Ik ben moeder van een negenjarige zoon.

Over mij

Mijn achtergrond

  • Jarenlange werkervaring met beelddenkers en dyslectici van 6 tot 18, bij Praktijk Blom te Rotterdam
  • BeelddenkExpert, bevoegd en gecertificeerd tot het afnemen van Beelddenkonderzoek en het geven van begeleiding bij beelddenken, bij Instituut Kind in Beeld
  • Trainer LEREN LEREN Methode, BO, VO, MBO, HBO, WO, bij Instituut Kind in Beeld
  • Kinder-en Tieneryogadocent, bij Jip & Jan Academie
  • Brain Gym®, bij Coby Schasfoort
  • Bal-A-Vis-X®, bij Marianne Devitt-Awater
  • Jamara Rekencoach, bij CNLS
  • Woordbeeldtrainer, bij CNLS

Saskia (moeder van Beer) over Lidewij

“Lidewij weet als geen ander Beer te laten zijn wie hij is. Ze geeft hem inzicht in zijn manier van denken, daagt ‘m uit en motiveert hem het beste uit zichzelf te halen! Dat doet ie dan ook met heel veel plezier!”

Berend (10) over Lidewij

“Ik heb moeite met spelling en Lidewij helpt me daarbij. We doen altijd een warming up en allerlei spelletjes die ze je ook op de computer laat zien.

Het is altijd leerzaam en gezellig bij Lidewij. Ze is heel aardig, slim, grappig, creatief en bedenkt leuke liedjes en ezelsbruggetjes. Ik verveel me nooit!

Ze is ook altijd nieuwsgierig naar wat je te zeggen hebt dus ik kom altijd blij thuis!”

Contact

Neem gerust contact op voor meer informatie.